I förra veckan var det Kattis tur (eller otur beroendes hur man ser på det) att fylla 40 år. 

Vi började dagen med hotellfrukost för att sedan slänga in en proppmätt Kattis på turkiskt hamam där hon blev skrubbad från topp till ända ner till hennes nagelbefriade lilltå.

Efter lunch så tog mamma och Peter med henne och Jossan in till stan där vi mötte upp dem på Grand hotell där det var dags för afternoon tea.

Det är otroligt mysigt och trevligt att luncha i Cardierbaren på Grand. Personalen är jättetrevliga och maten är riktigt bra. Jag skulle absolut rekommendera att ta en brunch där om tillfälle ges! Att maten sedan serveras under avslappnade former på verandan i soffor till en härlig utsikt gör inte saken sämre.

Vi fullkomligen rullade ut från restaurangen två timmar senare. På riktigt! Jag orkade alltså inte ens få i mig bakelserna och då borde ni förstå hur mätt jag var.

I planeringen så hade jag tagit med det faktumet att vi troligtvis skulle vara ganska osugna på middag och hade därför bokat en bio för att kunna smälta maten och ändå aktivera oss.

Jag ammade lillasyster och lämnade henne och Kenny hos mamma för bion. Vi såg filmen ”Livet efter dig” eller som den heter på engelska ”Life before you” (inte min översättning som felar alltså). Filmen var väldigt bra, en sån där som lämnar avtryck. 

Dagen tog slut där och det tror jag var lagom, men vilken bra dag det blev! ❤️