Och blodtrycket också! Fast det var inte alls det jag tänkte blogga om utan det var ett sidospår, men när jag ändå är inne på det så kan jag berätta att jag slutat med blodtrycksmedicin.

Jag var hos läkaren en vecka efter födseln och då sa hon att jag kunde fortsätta med medicinen en vecka till för att sedan sluta med den. Jag tyckte det var lite konstigt eftersom mitt blodtryck fortfarande var högt och hur skulle hon veta att det skulle gå ner om en vecka, speciellt eftersom hon inte bokade in ett nytt besök åt mig för kontroll.

Veckan fortsatte med högt blodtryck men när jag passerat en vecka så slutade jag ta medicinen för att kolla vad som hände och vips så var blodtrycket nere på normalt igen?! Eftersom det vanligtvis ska gå ner direkt när barnet har fötts så kan hon ju inte gått på rutin heller. Jag tror helt enkelt att hon (och jag) hade ren tur!

Åter till det jag tänkte prata om: bloggen är på väg tillbaka. Det vet förstås inte ni eftersom ni inte har adressen till den här bloggen än men för mig känns det superbra. Det ser ut som att jag har tre månader på mig att spara min gamla blogg på något vis, så nu vet jag vad jag ska göra i höst.