image

Inte ens om jag riktigt anstränger mig så kan jag komma ihåg att Kenny och jag haft en hel helg tillsammans utan Felix, sedan Felix kom till världen.
Eller jo, vi hade ju helgen i september på Johannesbergs slott fast då gick vi på agenda och var omgiven av alla mina kollegor.

Kenny har pratat lite om att vi måste fiska torsk någon gång så till farsdag så fick han som present en helg med mig i Malmö med en inbokad fisketur. Och mamma och Peter fick alltså en lång Felixhelg.

På fredag eftermiddag så drog vi ner och tog in på ett hotell mitt i Malmö. Det var riktigt trevligt att sitta tillsammans i så många timmar och kunna prata till punkt. Diskutera saker utan att bli avbruten.

Frukosten skulle vi ha kunnat spendera mer tid på. Det var uppdukat massor av godsaker och vi njöt till fullo innan vi drog iväg mot hamnen.

Kapten på båten var en riktig surmule och jag var redo flera gånger att gå upp till honom och förklara det här med kundnöjdhet. Han satt bakom tonade rutor och ropade ut sina glåpord i högtalarna ut på båten och jag undrade var vi egentligen hamnat.
Men så fort vi stannat båten och Kenny fått fisk så la jag energin på annat.

En liten torsk fick Kenny och jag fick tre stora bamsingar. Den största jag fick upp var på 4.7 kilo och den fick jag minsann kämpa för att få upp.
Vi var ett 20-tal personer på båten som totalt drog upp 75 torskar, varav den största vägde 7.5 kilo. Makalöst.

Både jag och Kenny tyckte det var en väldigt rolig dag trots att det var ruggigt och kallt, för vi hade förberett oss ganska bra med kläder och eftersom vi fick fisk så blev det ju lyckat.
Vi hittade en stackare på båten som tog 15 kronor styck för att filéa fisken åt oss i de kalla och blöta förhållandena på båten och fick med oss tre kilo torskfilé hem.

Nu när vi ändå hade det så trevligt tillsammans och Felix var nöjd hos mormor så valde vi att ta in på hotell i Jönköping för ännu en lugn och skön natt och frukostbuffé på det.
Det blev en riktig lyxhelg för oss och vi åkte hem på söndagen med glada miner.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image