image

Ja, att döma av mitt förra inlägg med filmen på Felix som badar på Sardinien så har ni nog förstått att vi drog till Sardinien.
Tre veckors semester hade vi tagit och efter en vecka med regn och oktobervärme och en 10-dagars prognos som visade regn så kände vi att det var ett ypperligt tillfälle att hälsa på Felix farmor på Sardinien.
Resebolagen klappar minsann händerna denna sommar med tanke på vad vi fick betala för resan ned, även hyrbilsföretagen drog sitt strå till stacken. Men vad gör man inte när man vill bada?! Om inte värmen kommer till oss så kommer vi till värmen. Det är sedan gammalt!

Om vi hade haft en husbil så hade vi cruisat genom Europa, men vi saknar inte bara en husvagn utan vi har en Felix också och efter mycket dividerande fram och tillbaka om vi skulle ta bilen eller inte så beslöt vi oss för att flyga.
Det var otroligt smidigt med flyg. Strax över tre timmar tog det ner och väl där möttes vi av Thailandvärme (och ett kaos på hyrbilsfirman).

Medan Kerstin bodde i sitt lilla hus på landet så bodde vi i hennes lägenhet i byn Villanova Monteleone. Det är ingen överdrift om jag säger att vi badade. Vi badade i massor, och det var helt underbart!
Felix är ju ett vattendjur, där råder ingen tvekan. Han hoppar från stenar ner i vattnet, dyker efter stenar på botten, hoppar från stenar och dyker ner för att simma till oss. Han var betydligt mer förtjust i stenstranden mitt i stan där han kunde kunde hålla på med sina stenar än vid den fina sandstranden. Tur var väl det för då var det bara ett 50-tal meter till de mysiga gränderna där vi gillade att strosa runt! Sandstränder är ju otroligt fina men med en liten buskorv så dröjer det bara ett par sekunder innan precis allt man har med och på sig är fullt av sand.

Vi hade en riktigt skön semester och fick det vi önskat, det enda smolket i bägaren är väl att semestern tog slut. Bada kan man aldrig få för mycket av! Vi kommer tillbaka, var så säker på det!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image