image

Om någon har missat det så bor vår släkt i Trondheim. För ett tag sedan så fyllde min kusin 50 år och nu till helgen var vi inbjudna till Trondheim för att fira detta.
Så i fredags morse så packade vi ihop oss (har jag förresten sagt att jag avskyr att packa?!) och drog till Arlanda.
Arlanda börjar nu bli riktigt intressant med alla butiker som de öppnar inne i gateområdena så jag hade gärna haft en timme extra på mig att titta runt, fritt översatt till göra av med pengar.
Nu gick alla pengar till taxfree och burgare på MAX istället.

Felix avskyr att vara fastspänd. I planet så väntar jag in i det sista med att spänna hans bälte och sen gäller det att hålla honom sysselsatt tills man får knäppa upp bältet igen men det gick överlag bra.

Vi åkte hem till min kusin, som inte fyllde år, och åt massa god mat och tårtor i sällskap med resten av släkten som trillade in en efter en. Felix röjde naturligtvis så gott han kunde men jag vet inte riktigt om han vann den tävlingen då det var fyra andra barn som var med och stökade.

På lördagen så gick vi in till stan. Vi hade på oss regnjackor, regnponchos och paraplyer men strax efter att vi kom till stan så började solen skina och värmen blev påtaglig.
Vid lunchtid så tog vi en båt ut till Munkholmen där vi mötte upp en guide som visade oss runt i borgen. Jag hörde inte ett ljud av vad hon sa eftersom jag sprang efter Felix hela tiden, men jag tänker att jag får googla Munkholmen någon dag och se vad som har hänt där.
Kenny passade på att inne i borgen skrämma vettet ur mamma genom att hoppa fram ur en bäcksvart bunker i samma ögonblick som hon tittade in. Jag tror att han glömde att tänka för ett ögonblick men han kom nog på det i samma stund som mamma skrek från tårna.

När vi ätit en fantastisk god middag så öppnade sig himlen lagom till att vi skulle åka därifrån. Vi hoppade igenom pölar med vatten upp till anklarna och parerade oss fram med barnvagnen på två hjul eftersom vi fått punktering på ett däck.
Ingen av oss kom nog hem torr.

På söndagen åkte vi till mitt ena kusinbarn och åt gott – igen, innan vi sedan drog till flyget.
Den här gången så var Felix rätt sliten och somnade strax efter att vi lyft. Ibland kan han!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image