image

Vid två på natten så började Felix att gnälla. Vid fyra var han hysterisk och då började även Kenny att grymta så då tog jag Felix under armen och la mig med honom framför tvn med Disney channel i soffan, då lugnade han ner sig.
Klockan sex var jag uppe och virrade efter frukost till Felix som fortfarande inte var nöjd och med ett ordentligt blöjbyte på det så gick han till slut med på att somna om.
Jag somnade också med övertygelsen om att det skulle bli en riktig skitdag med tanke på starten.

När klockan var tio så gick jag upp och åt frukost och hann hänga upp kläder från två tvättmaskiner innan Felix vaknade.

Det var en av de finaste dagarna hittills i år med riktig värme. Och vi hade det supermysigt!
Felix var på gott humör och gjorde inte en massa bus vilket därför gjorde att jag fick dammsugit och tvättat altanen och gjort det fint.

Vi hade dock ett gräl.
Han hade hemnycklarna och när jag tog dem så blev han så vansinnig. Han bara skrek och skrek. Fyra gånger lyfte jag in honom i sovrummet och sa att han fick gå och lägga sig om han skulle vara så arg men till slut kom han ut därifrån tyst.
Då ville han mysa. Så då låg vi i soffan och bara kramades och pussades i en halvtimme innan det var full fart igen.

Vi hann med en lång tripp på fyrhjulingen också. På väg hem så somnade dock Felix sittandes på fyrhjulingen, men det behövde han nog.

Så trots en risig start så blev det en väldigt mysig dag!
image

image

image

image