image

Det är inte bara höns som bor här! Idag hittade Kenny den här lilla krabaten vid bastuhuset.
Eftersom vi sett att några småfåglar flyger in och ut från nocken i bastuhuset så misstänkte vi att den kom därifrån. Alltså så skruvade Kenny av plåtbiten uppe på nocken och la tillbaka fågelungen hos sina kompisar.

Svanen kom på besök idag igen. Den börjar bli lite väl modig nu bara. När jag gick ut så hoppade den upp på gräsmattan och kom och mötte mig, fräsandes förstås. Den fräste på hönsen också så nu är det slutmatat om vi ska kunna vistas på tomten i sommar.

image

image

image

image

image

Den här lille busen är all over just nu! Han är så jäkla envis och tjurig när han inte får som han vill och just nu då vill han bara göra saker som han inte får.
Sekunden innan man håller på att få ett psykbryt så tittar han på en och ler sitt gulligaste leende, helt och hållet tillgjort men oj vad han vet hur han ska göra för att smörja oss. Det fungerar förstås!

Här nedan är en bild på honom när han ligger i sängen och äter jordgubbar innan han ska sova.
Man får välja sina fighter!

image

I tisdags så åkte jag hem från kontoret i Sickla för sista gången. Nu har vi suttit där i tre månader under tiden som vårt gamla kontor byggts om och nu på måndag så ska vi äntligen få flytta tillbaka!
Jag har visserligen redan varit där och både jobbat och tjuvkikat och är så nöjd för det blir fantastiskt fint!

Det blir många förändringar framöver! Vi får mer än dubbelt så många nya kollegor, som jag knappt känner igen än så länge men som flyttar med oss från Sickla på måndag.
För det andra så kommer jag efter sommaren att träda in i min nya roll som HR-chef och det är extremt spännande och utmanande!
Grattis till mig och mitt nya jobb!

image