image

Nu måste tiden börja gå lite långsammare!
I fredags var jag inne en stund på vårt gamla kontor i Kista (visst har jag väl berättat att vi tillfälligt sitter i Sickla medan vi bygger om kontoret?).
Det var total kaos på kontoret men man kunde skönja allt det nya och fina under stöket. Det blir så snyggt och modernt!
Felix var också med mig dit och pillade på allt han kunde komma åt och klättrade på alla stegar han hittade.

I lördags så firade vi en kompis som fyllt 50 år. Kenny åkte dit redan tidigt på morgonen för att tillsammans med många andra överraska födelsedagsgubben i sängen. Efter det så började de skrapa och måla hans hus. Han blev väldigt glad minsann!

Jag kom vid lunch och tog med mig en regnskuren men strax efter det så började solen skina igen och höll sig framme ända tills den gick ner.
Vi hade det väldigt trevligt och åt massor med god mat. Kenny drack öl och hittade förstås på bus, precis som sin son fast utan ölen, han kan hitta på bus ändå. Från lunch till tio på kvällen sprang Felix runt och busade. Hur orkar han?!

Det blev inte mycket till vilodag på söndagen heller då vi klippte gräs och gjorde fint på tomten innan mamma och gänget kom för grillning. Säsongens första utesittning blev det och det var fantastiskt skönt. Det här är så rätt säsong för vår tomt!
Vi trivs så himlans bra här så det är löjligt!

Hönsen trivs också bra. Vi släpper ut dem på tomten nu så att de får gå runt och picka. Det verkar dessutom nu som ännu en höna har börjat lägga ägg trots att jag trodde att de var för unga för det än. Pannkakorna blir extra goda nu för tiden ska ni veta!

image

image

image

image

image