image
Vi håller oss sysselsatta!
Fjärilshuset fick ett besök av oss förra helgen. Herre jösses så varmt det var där inne!! Kläderna klibbade fast mot kroppen och svetten rann längs Felix hårbotten medan han sprang runt och hittade på bus bland fjärilarna.
Han såg fjärilarna i alla fall! Han pekade på dom upphetsat och skrek ”uuuuh”, ja ni vet, det vanliga han säger.

Av någon anledning så har fjärilshuset valt att göra ett akvarium mitt i allt med hajar, men efter att nyligen ha besökt akvariet i Bangkok så var det här lite som att titta på guldfiskar men Felix var nöjd och det är faktiskt det absolut viktigaste, i mitt liv. Jag blir mer och mer kär i honom för varje rolig dag som går med honom (trots hans galenskaper).

När Felix sov sin lunchlur i söndags så lekte jag och Kenny Robin Hood. På något sätt så hade Kenny fått upp ögonen för bågskytte och tagit reda på hur och var vi skulle kunna prova det här.
Så, i en och en halv timme så fick vi introduktion och övning i bågskytte från fem till tolv meter. Det var himla roligt faktiskt (trots att du var bättre än mig, som Kenny säger!).
Kenny har naturligtvis redan börjat googla utrustning men jag tror att jag har fått honom att lugna sig, åtminstone till efter en träning till.

image

image

image

image

image

 

image

image

image

image

image

image