image

Visst han blivit stor?! Efter tre dagars jobb förra veckan så kändes det som att han växt massor när det var min tur att vara hemma med honom.
Det är en sån vilde, lilla Felix. Kennys pappa säger att han är vildare än vad Kenny var som liten. Vi får snart sätta upp klätteranordningar på väggarna, men frågan är om det behövs för han klättrar nästan på väggarna som det är.

Det är så mycket babbel som kommer ur Felix mun och jag är sååå nyfiken på vad han säger. Han kan ställa sig framför en person han inte känner och ta i från tårna med babbel. Vad vill han ha sagt?!
Han är verkligen en sån gospropp!

Vi har nu börjat vänja honom vid att somna lite tidigare på kvällen, vilket gör att Kenny och jag faktiskt får ett par timmar på egen hand. Nackdelen med att lägga Felix i normal tid är att han förstås vaknar tidigare, kl 06:30-07:00, men i och med att jag jobbar en del nu så är det väl okej.

image

image

image

image