image

Den fina snön som prytt naturen så fint är på smältning nu och gör allt blött och kladdigt ute. Det är inte ett dugg mysigt och istället för fina vita snöflingor så är fönstren täckta av regndroppar.

Närmaste veckan ska det bli kallt, ordentligt kallt dessutom. Vågar man hoppas på lite snö då tro?!

image

image

Ser ni stora killen?!

image

Felix är som sagt inte så rörlig i overall och kängor men han verkar tycka att det är okej att åka pulka och snowracer. Inte för att det syns i hans ansikte om han gillar det eller inte men om man stannar så lyfter han handen mot mig och utbrister ”uuuh”, vilket jag tolkar som ”mamma, dra mig nu”.

image

Vi var på MC-mässan förra fredagen och undvek därmed folkstormningen på lördagen. Felix hade alltså ett antal tusen kvadratmeter att röra sig på och det utnyttjade han väl.

image

image

image

image

Jag har köpt skidor till vagnen/vagnarna. Nu fick jag inte möjlighet att prova ut dom under en längre tid men jag inbillar mig att det var lättare att ha skidorna på vagnen med fyra hjul istället för trehjulingen. Jag ska fortsätta att undersöka detta så fort jag får mer snö.

image