image

Uhh! – vilket alltså troligtvis betyder ”mamma, dra mig”.

image

image

Det här är någon ny grej som jag INTE är förtjust i! ALLT som inte sitter fast i väggar eller golv hamnar för ögonblicket i ”buren” framför spisen. Det ser jätterent och städat ut i resten av huset eftersom allt ligger vid spisen men det är fortfarande inte okej. Det här måste vi få bukt med snarast!

image

wpid-dsc_0028.jpg

wpid-dsc_0026.jpg

Meeeen, så tittar man in i dom här ögonen och smälter och låter han göra massa skit som han inte borde få…..

image

image

På altanen så har vi den här fina maskinen, en crosstrainer. Jag försöker att använda den ett par gånger i veckan för att få röra lite på kroppen. Häromdagen så stod jag på den och pratade i telefon med pappa och jag kommer inte ihåg vad han frågade men mitt svar var i princip ”haha, nej Kenny skulle aldrig orka ställa sig på den här”, vilket Kenny hörde, och ja, ni fattar, dagen efter så stod han förstås där.

image

image

Igår tog jag min överjäkliga huvudvärk och åkte in till stan med Kenny och Kattis för att gå på kurs.

I höstas så såg jag något blogginlägg av någon okänd människa komma upp i mitt flöde på Facebook och den personen hade varit på en rädda-liv-kurs för barn via Trygg-Hansa. Alltså mailade jag kontaktpersonen på Trygg-Hansa och frågade när nästa kurs skulle vara. Hon svarade att ingen kurs var planerad utan att detta hade varit en engångsföreteelse men skulle återkomma om dom skulle göra det igen.

Igen blev igår och det var en jättebra kurs. Vi fick lära oss första hjälpen i teori och praktik. Nu vet man ju aldrig hur man reagerar under stress men jag hoppas att jag OM något skulle hända, att jag reagerar, jag har förutsättningar att kunna hjälpa till i alla fall.

Tänk på att det är bättre att göra någonting är ingenting!

image

image