Om jag har räknat rätt nu så har vi bott på nio olika hotell under de här, nästan sex veckorna.
Jag sa till Kenny innan vi åkte att jag inte ville hoppa runt och leva i ryggsäck under semestern men jag får nog inse så här i efterhand att jag har påverkat mest när vi ska flytta.

Kennys stora skräck är att boka en resa med hotell hemifrån och komma dit och inse att han inte trivs. Och vi kan nog konstatera att jag är ganska rastlös av mig också, så sex veckor på ett och samma ställe hade jag nog inte klarat.
Det kan förstås bero på att vi inte har hittat det här smultronstället än men det är svårt att sia om.

Om vi skulle göra om resan igen så skulle vi nog åka tillbaka till Koh Tao ett tag eftersom Kenny blev superförtjust i ön, jag är fortfarande nyfiken på att se mer av Koh Phangan, och sen är vi överens om att vi skulle åka till Koh Lanta.
Sen ser jag förstås fram emot att Felix blir lite äldre så att han kan förstå och uppskatta alla äventyr han får vara med om.

Igår på akvariet så tänkte jag lite på hur han upplevde besöket. Jag tror att han tyckte det var superkul att vara där men frågan är hur länge det stannar i hans minne. Å andra sidan så spelar det kanske ingen roll, för han hade ju roligt under tiden vi var där.