image

Inatt sov vi bra minsann, ända till sjusnåret då Felix tyckte vi skulle vakna.

Det är ett under att jag inte fått denguefeber än för jag blir fasiken biten hela tiden. I natt fick jag två nya myggbett. Jag har under många år varit ganska ointressant för myggen men nu verkar dom älska mig, jag undrar varför?! Kan det ha något med att göra att mitt blod inte smakar nikotin längre tro?!

Efter frukosten (jag gillar inte frukostpersonalen för övrigt, dom är tråkiga och snåla) så somnade Felix i vagnen så vi fick en stunds badande för oss själva.
Hotellkvinnan kom ut med en flyttub till Felix igår och idag testade vi den.
Vi satte den under hans armar och sen fick han simma själv och han var superduktig! Men så fort han känner botten med tårna så släpper han tuben, även fast vattnet går till näsan. Jag ska filma så att ni får se.

Jag har under ett antal dagar försökt mig på konststycket att köpa en ny bikini men antingen så är det på tok för varmt så att jag svettas för mycket för att ens orka prova eller så tappar jag lusten för att deras jäkla one-size-fits-all inte alls fits-all!

Ikväll traskade vi till piren och efter att vi passerat ett antal bikinishoppar med hemsydda, formlösa bikinisar så kom vi till en butik som höll lite högre klass på varorna och som hade AC!
Förutom den friska luften så hade dom dessutom väldigt fina bikinisar i en helt annan kvalitet än allt annat och i olika storlekar. Så vips, så hade jag köpt två stycken.

Efter varsin milkshake och en chokladfondant på ett franskt chokladcafe så traskade vi hem igen.
image

image

image

image