image

Idag var det alltså flyttdag! Felix vaknade någon gång i natt och skrek och skrek i tjugo minuter eller så tills han somnade på mitt bröst, hårt kramandes mig.
Så i morse var vi lite sega men kom upp i ganska bra tid ändå

Vid frukosten spenderade jag åtminstone sju minuter med att försöka få personalen att hämta en tekopp till mig. Jag försökte visa med en kaffekopp att jag ville ha en större kopp (som jag fått vid frukosten tidigare mornar) samtidigt som jag brölade teeeeeecup. Först fick jag två tefat och när jag då började om med min beskrivning så nickade tjejen till slut i samförstånd och gick ut i köket och kom tillbaka med en kanna mjölk.

image

image

Medan jag packade ihop så skickade jag ut Kenny och Felix till poolen.är och dom lekte och lekte.
När jag sedan kom ut till poolen en halvtimme senare så var Felix fortfarande lika nöjd och glad med att bada.

Klockan tolv så checkade vi ut och beställde samtidigt en taxi som skulle ta oss till flygplatsen i Pattaya. Den skulle komma om tjugo minuter och dök upp efter en timme, det är tur att man inte har bråttom.

image

Vi kom i alla fall till den lilla flygplatsen i god tid för att äta, pinka, köpa biljetter, krångla framme vid check in-disken och för att Felix skulle hinna bli uttråkad.
Precis som i Bangkok så blev vi särbehandlade här och fick stiga på transferbuss och flyg först av alla eftersom vi har ”babyyyy”.

När vi närmade oss Koh Samui så byggdes molnen upp utanför och blixten for över himlen hit och dit. Väl nere på landningsbanan så var det som att någon stod och spolade av planet på taket, för det rann ned för fönsterrutorna.

I och med att vi kom så sent så var det ingen större mening med att lägga tid på att leta bra hotell eftersom det var kolmörkt så vi tog första bästa, Chaweng Cove resort, när vi passerat partyområdet och kommit in i det lugnare distriktet men herrejösses vilket stök!!
Nu har vi haft det hur lugnt som helst i snart en vecka i Mae Phim och så kommer man till det här oväsendet med inkastare och tutande taxibilar och tuktukchaufförer!
Jag sa till Kenny att det skulle ta mig max tre dagar i den här smeten innan mitt huvud kommer spinna runt på halsen.
Imorgon kommer vi alltså att dra oss lååångt söderut på ön mot lugnet.

Men för att ta upp något positivt med stökstaden här är att det finns många shoppingmöjligheter, om man orkar. Dessutom så åt Kenny den godaste middagen hittills ikväll då han beställde en fisk- och skaldjurstallrik.

Själv satt jag och Felix och gnagde på revbensspjäll och var nöjda med det!

image