image
Idag fick jag faktiskt en stund i solen medan Felix sov. Eftersom alla utemöbler och solstolar är i det nya huset så satte jag mig på en filt och lutade mig tillbaka mot förrådsväggen i säkert en kvart innan Kenny kom förbi en sväng (efter sin första flygning i ett större plan) och strax efter att han gått så vaknade Skrutt igen, men det var skönt ändå med ett smakprov av solen.

Strax efter lunch så satte jag ner Felix i vagnen och gick ut. Det är fortfarande lite kyligt i luften men oj vad härligt det är med vår.
Vi gick en ordentlig omväg till butiken där jag plockade ihop frukt till en fruktsallad och så promenerade jag hemåt igen. Jag har varit dålig på att gå den sista veckan så det var skönt att få ihop 8.5km i alla fall.

Hemma är det fullt ös nu. Dom där små armarna börjar nå väldigt många saker och idag lyckades han äntligen få tag på mina trägubbar som jag köpt i Sydafrika. Dom har han trånat efter länge!
Det är bara en tidsfråga innan vi måste barnsäkra alla lådor och flytta upp allt under en meter.

Vet ni vad? Imorgon är det fredag, igen!
image

image

image

image

image

image

image

image