image
Idag slutade Kenny så där tidigt så att vissa personer knappt hunnit komma till jobbet, eller gå upp ur sängen för den delen. Fast det hade vi, vi hade till och med hunnit äta frukost!
Eftersom vädret var så där fenomenalt så sa jag till Kenny att jag vägrade sitta inomhus, så vi drog ut – till bilen.

Först åkte vi och köpte en vattenmätare till huset eftersom den är trasig och sen åkte vi och köpte en loggbok för Kennys flygning. När det var gjort så var det min lunchdags för länge sedan och jag bad Kenny att ta med mig till något mysigt lunchhak, så han tog med mig till en Thaibarack längs Sundbybergs tågräls, skitromantiskt! Men god mat!

För att vi skulle få så mycket som möjligt gjort så åkte vi och lämnade Felix hos mamma och snodde deras bil och släp.
De väggar som rivits i nygamla (det får bli namnet på huset som står på tomten nu, så att vi håller isär allting) huset plus annat skräp som låg på tomten ska köras till tippen och vi fyllde utan problem upp släpet. (Kenny hade lite svårt att skiljas från sin gamla rosa sidenjacka med axelvaddar men efter lite övertalning så fick även den åka med till tippen).
Egentligen så skulle man ha tillbringat dagen på bryggan i solen, men det kommer flera sådana dagar i framtiden.

Kvart i fem så svängde vi in till Hagbytippen som mötte oss med låsta grindar. Tydligen så ska man inte slänga skräp efter klockan fyra på fredagar för då har dom stängt men nu har vi något att göra imorgon också.
Felix blev glad när vi kom tillbaka, han kan inte slappna av helt när vi är borta, vilket i och för sig inte är så konstigt och med lite halvknackig sömn under dagen så var han rätt pipig. Väl hemma så blev han glad igen – till det var dags att sova, då jäklar var han arg!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image