image

Igår var det dags för Felix att träffa doktorn igen för hans halvårs kontroll. Kenny röjde för fullt i väntrummet till BVC då han körde rally med Felix bland mammor och leksaker. Jag vet inte om Felix tyckte att bilkörningen eller pappas engagemang var roligast.

Både vikt och längd verkar nu ha lagt sig till rätta på normalkurvan. Så när Felix fixat vikten så kom längden efter, naturen är fantastisk!

Både barnmorskan och läkaren anser att han är väl utvecklad och en himla glad kille.
Doktorns utlåtande blev att han försöker lura sin omgivning att han är äldre än vad han är. Hon menade också att han är för ung för att kunna springa runt i sin gåstol, Felix hävdar dock att hon har fel!

image

Eftersom Kenny var ledig igår så hann vi även med att träffa en representant från Trivselhus som kom ut och tittade på vår tomt. Det ska bli roligt att se vad vi får för förslag på hus av honom