Nu när jag går hemma så medför det att Kenny får en liten taskigare karaktär med att komma upp på morgonen. Jag vet själv hur jobbigt det är att behöva gå upp när han ligger kvar så jag har full förståelse för honom (och lider inte det minsta av det eftersom det är ganska mysigt att ligga och dra sig med honom på morgonen).

Kenny är ju också lite sliten nu fö tiden eftersom hans sömn också blir lidande av mitt stök. Man kan säga att mellan tio på kvällen och fram till ett på natten så går jag upp och kissar minst en gång i halvtimmen, för att sedan dra ner på det till en gång i timmen fram till klockan fyra. Efter fyra så kan jag om jag har tur sova i ett svep fram till åtta.

Vi har pratat om att en av oss kan sova på soffan men eftersom vi är vana vid att ligga ihopslingrade så är det ingen av oss som är så sugna på den idén. Så, det får bli fortsatt dålig sömn ett tag framöver.

Jag får nog vara glad så länge jag får sova i min säng och inte en sjukhussäng. Jag börjar kunna Danderyds sjukhus rätt bra nu och ska nu gå dit varannan dag och lämna prover. Idag fick jag en lite större hemläxa än tidigare, bokstavligt talat, en dunk på 2,5 liter som jag ska lämna urinprov i… Är det kanske inte dags att vi låter skrutten få komma ut nu?!

image