Det gäller att inte ha för stora mål per dag!
Idag var mitt mål att orka ta mig till jobbet för att hämta min dator, lämna in sjukintyget och ta en kort summering med min chef.

Självklart så valde jag att åka precis när Obama fått nog av Sverige och var på väg till Arlanda. Men eftersom jag var nykissad hemifrån så var det ingen panik den kvarten jag fick vänta vid motorvägen.

Om man inte visste det innan så vet man att man är stor när man kommer till jobbet och ens jobbarkompisar som inte sett en på ett par dagar, vid första anblick säger – OJ!
Ja, ett tag till så är det nog OJ som gäller, men sen…då minsann…!

Eftersom jag och min chef inte hunnit att ha något utvecklingssamtal i vår så körde vi en väldigt light version på det idag på säkert åtta minuter. Men det räckte för att jag skulle få veta hur mycket jag utvecklats under årets gång och för att få reda på min löneförhöjning för i år och nästa år, som jag blev mycket nöjd över! Jag måste minsann vara riktigt bra om min fina chef tycker jag är värd så mycket pengar!! Jag blev i alla fall väldigt glad!

image