wpid-IMAG6275.jpgJag lever i frihet på lånad tid!
Idag konstaterade läkaren att med enbart mina prover så skulle hon lägga in mig, men eftersom jag ser så pigg och välmående ut (?!) så släppte hon hem mig, hon försökte dock sjukskriva mig igen innan jag meddelade att det redan var gjort.

Oddsen på att få åka hem verkar minska för varje gång, sen vet jag i och för sig inte vad dom ska göra med mig om jag blev inlagd men det har dom nog koll på.
Idag fick jag i alla fall blodtrycksmedicin. Man kan ju tycka att jag skulle känna av att kroppen inte mår så bra, men så fungerar det tydligen inte.

Jag undrar om det bådar gott när flera barnmorskor, oberoende av varandra, kallar vår bebis för en busunge?! Dom borde ju ha lite erfarenhet av ganska många bebisar i magen…
Den polska barnmorskan idag när hon försökte ta CTG på magen: men Gyyyyyyyyyyd vilken bysunge! Jag är inte avundsjuk på dig när han kommer yt. Han borde heta Emil!!

Magen låg och hoppade som aldrig förr vilket gjorde att apparaten hade svårt att fånga hjärtljuden. Till slut fick barnmorskan sitta bredvid mig i tjugo minuter och hålla mätklumpen fast på magen för att få en bra kurva. Jag tror bebisen har fortsatt festen från i helgen, han diggar nog musiken han fick uppleva där.

Efter besöket så var jag helt slut igen och var väldigt tacksam över att bli serverad lunch när jag åkte förbi Therese!
Med mig hem så fick jag dessutom en STOR kasse med massor av barnkläder! Jag behöver verkligen en egen garderob till bebisen snart om jag ska få plats med allt.

image