Vilken makalös helg vi haft!!
Den årliga kickoffen för våra varuhuschefer var denna helg, så efter att dom kört dag två på sitt möte i fredags så kom alla deras respektive dit från alla delar av Sverige och mötte upp för helgens festligheter.
Jag och Kenny var också bjudna och sladdade in på konferensanläggningen på Lidingö strax före klockan fem.

Kenny blev nästan direkt inslussad i den stora salen tillsammans med alla andra respektive för att hälsas välkomna av vår VD, samt att få ett uppdrag inför helgen.

Till kvällen samlades vi i ett stort partytält där vi festade loss på helstekt gris och lamm och goda drycker, för dom som inte drack cola (läs mig).
Efter ett par timmars umgänge vid middagen och sedan uppe i baren, vid trubaduren så smet vi iväg för lite sömn inför morgondagens aktiviteter.

Vi var ju närmre 150 personer under helgen och för att få någon ordning på alla så hade vi därför ett eventbolag som tog hand om oss. Alla blev uppdelade i 18 grupper och fick i uppdrag att leta efter koder med hjälp av en GPS.
Jag och min mage satt mest och tittade på när alla sprang fram och tillbaka och kämpade livet ur sig i alla de olika tävlingsmomenten. Kenny var verkligen i sitt esse när han fick visa sin tävlingsinstinkt och envishet. Det spelar liksom ingen roll att han inte har någon kondition, är det tävling så är det och då springer man snabbast, så är det bara!
Att han sedan råkade vara väldigt bra på att skjuta pilar från ett blåsrör imponerade tydligen på många också vilket han fick höra hela kvällen.

När tävlingarna var klara och dom flesta åkte en sightseeing med den chartrade båten så gick vi till rummet och vilade upp oss en stund, förutom då Kenny gick och övade på sin uppgift med hans respektivegrupp.

Strax innan sju samlades vi alla på terassen för bubbel och fotografering innan vi gled in och fick en trerättersmiddag serverad. Alla var uppklädda enligt klädkoden och hur mycket Kenny än påstår att han inte gillar att gå i finkläder så var han otroligt tjusig ändå!

Inför alla dessa 150 personer klev han och hans grupp sedan upp på scenen och sjöng en sång om vårt företag till allas jubel. Modigt värre!
När middagen och uppträdanden var klara så dukades det av och ett coverband tog plats på scenen. Dom var galet grymma på att sjunga och välja rätt låtar. Jag var otroligt sugen på att gå upp och dansa men höll mig kvar vid bordet för att bespara magen den ansträngningen.

Någon gång efter tolv så var både jag och Kenny rätt trötta och smet iväg till vårt rum.
Efter en schysst frukost på morgonen så var det ändå rätt skönt att få åka hem igen. Men vilken otrolig helg vi hade och vilket perfekt avslut på arbetet för det här året tillsammans med alla fina kollegor!

wpid-IMAG6258_2.jpg