IMG_6173Ojoj! Pang säger det så är magen plötsligt jättestor! Hur ska det här gå om magen redan nu är så stor?
Visserligen så pratade jag med Stefan igår och han ska ju ha barn samtidigt som oss och han menade att hans tjejs mage var lika stor – men ändå! JAG tycker att magen är enorm!

Det är helt klart ovant med allt som händer med kroppen. Jag får väl i och för sig vara glad att jag hittills sluppit illamående, värkar, foglossning och sånt som hänt vänner men lite ont här och där har jag ju ibland. Sömnen är väl också lite sisådär med, men när jag väl hittar en position som är bekväm så sover jag som en medvetslös – ända tills jag måste gå upp och kissa mitt i natten förstås.

Nu känner både jag och Kenny dagligen av hans rörelser i magen. Ja, det är en han! Kenny var som sagt helt säker på att det skulle bli en han och det kändes inte som en överraskning för mig heller.
Nu måste vi bara komma överens om ett passande namn och där går inte Kennys och min åsikt ihop. Det är väl tur att vi har ett par månader kvar att diskutera den saken.