wpid-IMAG4885-1-1.jpgSköna röda dag! Igen!
Jag hade dessutom valmöjligheten att ta en klämdag idag men jag kände att jag var så nöjd med gårdagen att jag gott kunde jobba ett par timmar innan det är helg – igen!

Eftersom Kenny fixade rengöringen av den sista delen av altanen häromdagen så hade jag inga direkta måsten igår vilket gjorde att jag hamnade ute i solen med min superspännande bok, som för övrigt är slut nu! Så Kenny låg och surfade hus (flygplan, webkameror i Lauterbrunnen, bloggar, Youtube osv osv) medan jag solade.

På eftermiddagen så ramlade Kattis, mamma och Peter in för lunch vilket gjorde att Kenny slängde ihop en skaldjurspasta som vi girigt kastade oss över. Om jag inte såg gravid ut innan så gjorde jag det definitivt efter maten när vi dessutom klämt i oss en riktigt söt, men ack så somrig, efterrätt!

När vi ändå är inne på sötsaker så kan jag starkt rekommendera den färdiga mixen för american pancakes. Alltså jösses vad gott det var med dessa pannkakor tillsammans med sirap, jordgubbar och bananer – nästan som att vara tillbaka i Thailand igen!
wpid-IMG_20130509_105403.jpg