Kenny åker på jaktresa och jag är hemma med Tuva. Felix får hänga med bestemor och Peter för att mamman ska ha en chans att göra något annat än att bråka.

Tuva är i och för sig inte sen på den bollen. Jag hinner inte ens vända mig om innan hon står och äter kattmat, vänder upp och ner på soffan, leker med toaborsten, drar ut allting ur kökslådorna, klättrar upp på borden, river ner alla flaskor i badrumshyllan och så vidare.

Värst tror jag det blev när jag lagt en bra stund på att rensa och sortera i Felix garderob och tre minuter senare så har hon dragit ut allting på golvet.

Jag tar en tur till Sollentuna centrum och får en lugn ensamlunch medan hon sover i vagnen, jag hinner till och med att sitta på Gateau en kvart och dricka kaffe och äta en helt onödig citron- och marängpaj, utan ett enda gnäll.

På söndagen kommer Felix hem, tidig eftermiddag. När han börjar härja med lekstugan, som nu är vår förvaring, och Tuva drar sig mot vattnet hela tiden så lastar jag upp oss alla på fyrhjulingen istället och åker på en promenad. Supermysigt har vi det. Vi kan. Ibland.