Jag har börjat jobba på torsdagar och fredagar sen ett tag tillbaka och i fredags så var jag iväg i Eskilstuna på en förhandling. Det var ett riktigt skitväder när jag skulle åka hem, halt och snömoddigt vilket gjorde att jag sniglade mig hem på motorvägen, liggandes strax under 80 km/h.

Väl hemma så var det självklara valet att sjunka ner i soffan, som vanligt, men eftersom Felix var hos bestemor och skulle sova där så drog jag med min karl ut. Bland folk!

Vi åkte till Mall of Scandinavia för att gå på ett Teppanyakiställe. Vi satt vid ett halvmåneformat bord med två okända personer till vänster om oss, fyra lediga stolar till höger och en kock mitt i bordet som stod och lagade maten. Maten var god men det var ingen wow-upplevelse, Tuva tyckte dock att risblandningen var jättegod. Den lilla damen gapar för det mesta väldigt stort så fort det står mat på bordet. 

Det som däremot var wow, var att jag fick hänga på restaurang med Kenny en fredagkväll.