När Felix vaknar och säger; ”mamma, vi är en familj, ni får inte tappa bort mig och åka utan mig”, då blir jag extra nöjd över att Felix är hemma hos mig och inte hos någon barnvakt under Kennys frånvaro. 

I morse när barnen började vakna så pruttade Tuva, då hurrade Felix för henne fyra gånger. Jag misstänker att det har att göra med vårt firande av Felix toalettbestyr på semestern. Han behöver ha det lite tryggt när han ska bajsa, det ska helst ske hemma på pottan, annars kan det vara. När vi var på semester utan potta så blir det därför lite obehagligt och han skjuter upp behovet. Därför ”firade” vi hans bajskorvar med godisbjörnar och hurrarop under semestern för att uppmuntra och det har han nog tagit med sig hem.

Han behöver mycket uppmärksamhet nu. Han behöver även ha det torrt och varmt hemma säger han. 😀