Ja det lär ju inte bli jag som vinner det priset i alla fall. Tre sprutor har Tuva fått idag och på grund av det så blev hon med 39-graders feber också innan jag stoppade i henne alvedon. Usch, vad man kan känna sig usel ibland.

Även Felix fick spruta, rätt åt honom kan man tänka eftersom han tjatat i flera månader om att få gå till doktorn och få spruta men han var så otroligt modig! 

Felix satt på en stol inne på ett kontor på vaccinationsmottagningen och tittade på YouTube på min telefon när sköterskan kom med sprutan. Vi varnade honom för att det skulle stickas lite och sen kom sprutan. Felix visste inte var han skulle titta, på YouTube, sprutan som stacks in i armen eller den lilla godisasken som jag viftade med i samma ögonblick som sprutan attackerade. När han fattat vad som hände så hade det onda slutat och han återgick till att titta på mobilen.

Även Felix var lite småhängig ikväll, jag trodde häromdagen att han fått en ögoninflammation men det blev inte så mycket av den, däremot så hostar han lite. Vi får väl se vad vi vaknar upp till imorgon.