I torsdags så fick Felix leka med bestemor eftersom jag skulle på hemligt uppdrag, som jag drog med mig Kenny på.

Min fantastiska chef ska sluta om ett par månader, vilket är så otroligt tråkigt eftersom jag tycker så mycket om henne, vi har dessutom jobbat ihop i tio år! Rekryteringen för henne är inte klar än och därför kommer hon stanna i ett par månader till men ledningsgruppen hade i alla fall bestämt sig för att fira av henne med middag i torsdags. 

Vår VD bjöd därför in vår avdelning till middagen utan hennes vetskap för att överraska henne. Jag tog med mig Kenny till hotellet för att kunna ha nära till att mata Tuva men även för att han skulle få lite mysigt med hotellfrukost och så. På hotellets hemsida stod det att det fanns pool och spa och därför tog vi med badbyxor och badblöjor.

I receptionen så frågade jag hur man skulle göra om man ville bada. Tjejen tittade förvånat på mig och sa: men VI har ingen pool, med en min som uttryckte att jag borde veta det. Jag frågade varför det satt skyltar i hotellet mot poolen och sa att jag läst på hemsidan att det fanns pool; nej men den tog vi bort för ett ÅR sen, kontrade hon.

Oh well, vad är väl en bal på slottet. Så medan jag var ute på galej så fick Kenny inte bada, men han fick njuta av en kväll med Tuva på ett riktigt tråkigt hotellrum i Enköping.