Välkommen till Andys i Bromma. Vårt nyaste bästaste 5500kvm. Ja, så står det på deras hemsida.

Kenny åkte idag iväg till Karlstad för att, ja gissa vad, flyga. I helgen anordnas Aerobatics SM som han ska delta i. Jag var sugen på att hänga med för att kolla tävlingen, som jag gjorde förra året, men Kenny såg det mest som en börda att ha mig med, då han skulle behöva ”roa” mig istället för att få vara i sin ”flygbubbla”. Alltså blev jag hemma.

Felix skulle vara med mamma och förkylda Peter i helgen. Eftersom det känns som att han har ganska stort behov av mig just nu så vill jag inte att han skulle vara utan mig, och vice versa för den delen, för länge så jag hämtade honom från dagis och åkte till det nya leklandet i Bromma där jag mötte upp Kattis.

Vi var jättepeppade inför besöket och hade stora förväntningar på Andys. Felix var dock betydligt mer nedtonad. Redan på dagis så sa fröknarna att han var väldigt trött.

Leklandet var inte bara tomt på folk utan även på lekalternativ. För er som inte varit på ett lekland så är det en hel värld utav klätterställningar med olika funktioner byggt både på höjd och längd. Det finns bollhav, rutschkanor, klätterväggar, piratskepp, linbanor, och så många saker som jag inte ens kan sätta namn på. Det är himmelriket för barn och för föräldrar också för den delen, speciellt för de som bara kommer och lämnar sitt barn och sitter i cafeterian under tiden utan att bry sig om vad deras ungar håller på med eller hur de beter sig.

Hur som helst så blev vi alla tre så besvikna över leklandet. Det var så litet och så tomt på aktiviteter, om man jämför med det vi brukar gå på. Klätterställningarna var smutsiga och det fanns inga soffor eller sittplatser för mig och Tuva att vänta vid medan Felix och Kattis lekte. Det fanns flera rum som de gjort till affär, veterinär, pizzeria, verkstad och så vidare men inga attiraljer att leka med.

Felix var inte heller på humör, allting var läskigt, han blev höjdrädd och ville inte ens åka rutschkana. När vi ätit middag hos mamma så gick vi en promenad med barnen i vagn och jag tror nästan att Felix tyckte det var betydligt mysigare än att vara på leklandet idag.