Jag har inte hittat bruksanvisningen än, jag skulle behöva läsa FAQ under ”varför slutar hon inte skrika?”.

Det har blivit betydligt bättre men kvällarna tillbringar vi med att någon av oss bär runt henne tills vi tröttnar och går och lägger oss (mig). Ibland tror vi att hon somnat och försöker sätta oss ner men då öppnar hon sina blå igen och låter oss veta att hon minsann inte sover.

Väl i säng, när hon har somnat så sover hon till fem, sex på morgonen innan hon vill ha mat och sen somnar hon om och sover till tio, elva om hon inte blir väckt av mig.

Igår när vi skulle sova så skrek hon trots att tutten låg framför henne som på ett dukat bord och blöjan var bytt, vilket gjorde mig mer förvirrad än vanligt. Det enda som skiljde sig från det normala var att hon låg på min högra sida, alltså provade jag att lägga henne på vänster sida och då blev det tyst. Förstår ni vad vi brottas med?!

Det är tur att hon har en söt och glad sida också.