Hon ser så snäll och söt ut men under den där lite prickiga huden så döljer det sig en tjej med bestämda åsikter.

På kvällen börjar hon bli ganska gnällig och ju senare det blir desto högre skriker hon. Jag oroar mig för att hon har magknip och blir otroligt frustrerad över att inte kunna göra något annat än att bära runt på henne tills armarna värker, och svetten rinner, allt för att hon ska vara nöjd. De få minuter som hon slumrar till är fantastiska, om det inte sammanfaller med Felix mardrömmar förstås för då vaknar Tuva i samma stund som jag lägger ner henne för att gå till sovrummet och trösta Felix.

Men till saken! Jag tror att Tuva bara driver med oss. När skriken inte upphör så går vi och lägger oss i sängen och då somnar hon nästan direkt. Hon skulle knappast göra det om hon hade ont i magen ju, så jag tänker att hon vill att jag ska gå och lägga mig tidigare? Typ när hon börjar skrika?