(Jag kan ha använt den där rubriken förut, den kändes bekant).

Lagom till att jag gick på föräldraledighet så avslutades vårt verksamhetsår på jobbet och räkenskaperna visade på stor vinst under året som varit. Det är ju väldigt bra på många sätt och inte minst för att det genererar en bonus till – bland annat mig.

Bonusen jag fick var galet stor, en väldigt välkommen överraskning (jag hade faktiskt inte räknat med att få bonus i år) inför mitt kommande år med en betydligt mindre lön än vanligt, utbetalat av Försäkringskassan. 

Men visst, Skatteverket ska ju ha sin del och med en engångsskatt på över 50% så fick de minsann ta (en alldeles för stor) del av min lön! Skit!

Så för att belöna mig för min stora bonus så tog jag en bit av kakan och köpte en ny dator! Som jag har längtat. Nu ska jag bara tömma min skitdator som aldrig fungerat bra, på allt innehåll och slänga den åt skogen. 

Men se så fin min nya dator är!