image

Vi har inga som helst problem att fylla tiden med saker att göra.
I helgen så fick vi besök av Therese med familj som ville titta på hönsen. Felix blev himla glad över det för då fick han titta på barnen. Han har nu börjat intressera sig för andra barn, om vi inte är någon annanstans förstås för då får alltid andras leksaker den största uppmärksamheten. Han är så fascinerad, stirrar på dem, klappar på dem och kramas. Det är som att han aldrig sett barn förut.

Det har ju vräkt ner regn i omgångar under en längre period och det gjorde det i söndags också när vi passade på att besöka IKEA, som ALLA andra också gjorde.

I och med att Vallentunasjöns vattenstånd är väldigt högt efter vintern så krävs det rätt lite för att det ska bli plaskigt i vår trädgård. Så om det kommer så mycket regn som det har gjort sista tiden så är gräsmattan neråt vattnet ofrånkomligt om man inte har gummistövlar.
Felix tycker ju det här är fantastiskt roligt, så roligt så att han måste sätta sig ner i vattensamlingarna. Tre par byxor har jag bytt på honom bara i eftermiddag.
Själv är jag inte lika road och inte hönsen heller för den delen. Nu är det extremt geggigt inne hos dem så jag hoppas att vi får ett par regnfria och varma dagar så att det får torka upp.

image

image

image