image

Jag åkte dit ordentligt! Hela veckan har jag varit hemma och snorat!
I torsdags kände jag att det fanns hopp om bättring men oj vad jag fick igen det på fredagen, då tog förkylningen en nystart med en elak hosta på köpet.

Det har alltså blivit väldigt många soffdagar nu i veckan och som tur är så har vädret också anpassat sig till ett inomhusväder.

I torsdags var jag dock hos frissan.
Förra helgen så rensade jag lite i badrummet och där hittade jag en låda med hårfärg, blond nr 7. Just då tänkte jag, ”äh jag testar”.
Man kan tycka att jag borde ha lärt mig vid det här laget att det är när jag tänker precis så, ”äh jag testar” som jag borde sätta mig ner och fundera, men jag fortsätter uppenbarligen med att inte göra så och får oftast samma resultat – ”åh nej”. Blond nr 7 var på mig brun.

Så i torsdags så gick jag till frissan och rättade till mitt påhitt och när jag väl satt i frisörstolen och tittade på mitt hår fick jag en idé och sa till frisören att klippa av håret. ”Äh, jag testar”.

Jag är faktiskt fortfarande nöjd med det. Känns sommarfräscht och jag funderar till och med på att klippa en bit till. Jag lägger upp en bild senare när jag inte är grå i ansiktet med ringar under ögonen och röd runt näsan. Dvs om jag någonsin blir frisk.

Eftersom jag är nyklippt så tog vi en förmiddag i badrummet då jag fick klippa både Felix och Kenny. Konstigt nog så är Felix den lätta att klippa av dem två för den äldre tröttnar efter fyra och en halv minut.

Bild på Felix i sin nya frissa kommer också upp snart förstås, hur många som helst troligen.

image

image

image

image