image

image

De sa att det skulle komma snö men efter värme och vårväder så är det ändå svårt att ställa om sig när det plötsligt är vitt överallt igen.
Men så vackert allt blir i snö!

image

image

Vi passade på att bli sjuka i helgen, vilket var skittråkigt. Felix piggnade på sig lagom till att jag och Kenny började känna oss hängiga, en jättetråkig kombination.

När arbetsveckan startade så var jag inte alls i form utan blev hemma och fick dessutom avboka min tjänsteresa till södra Sverige, det var skitsnopet. Jag är aldrig sjuk, eller ja, högst en gång om året och det måste betyda att jag gjort mitt för i år nu!

Så hela min halva arbetsvecka har nu gått åt till att göra ingenting och är det någonting som är tråkigt så är det att göra ingenting!
Nu ska jag bli frisk!

image

image

image

image

image

image