image

Förra helgen så värmde solen gott igen men inte riktigt så mycket att man kunde vara ute utan en tjock tröja.

Jag har troligtvis bloggat varenda vår om att våren är den härligaste tiden och  nu gör jag det igen. Våren ÄR min favoritårstid för att man får en försmak av sommaren. Vi är frusna och trötta efter vintern och så kommer det ett par soliga dagar då vi plötsligt kan ta av oss jackan och så är allt slask plötsligt förlåtet!

I alla fall så tog vi tillfället i akt och gjorde det fint i trädgården, krattade löv och klippte bort flera taggbuskar som inte gör något annat för trädgården än att stickas om man kommer för nära.

Dessutom så fick vi finbesök av Kennys mamma och man som underhöll oss ett par timmar på söndagen.

image

image

Kenny kom hem med en present till mig häromdagen, en pilbåge. Han han ju själv köpt sig en värstingbåge, en ganska avancerad med sikte. Jag är dock mer intresserad av att kunna behärska tekniken att träffa målet utan några hjälpmedel, så jag ville ha en ”vanlig” båge, vilket jag nu fått.

image

Kennys chef har humor, hoppas jag… fast å andra sidan så kanske vi inte behöver oroa oss så mycket för när vi ska hinna ha massa semester om vi ska starta ett bygge och lägga alla pengar där.

image

Så här såg det ut igår. Det har varit en ganska stressig vecka och det hade mycket med att göra att jag och min  kollega skulle hålla en arbetsmiljökurs för alla våra varuhuschefer igår och därför hade mycket att förbereda.

Det blev en lång men lyckad dag med mycket input, diskussioner och en uppfräschning i första hjälpen.
Jag gick ju en sån kurs för barn för inte länge sedan och det företaget var så bra så jag tog in dem till den här kursen vilket var väldigt lyckat!

image

image

Den här lilla skrutten har ju haft mycket tur än så länge och fått vara väldigt frisk men ikväll är han hängig och har lite feber så nu hoppas jag på att han ska få sova bort det i natt!