image

Jag bakar lite! Eller mycket vissa dagar, när ugnen ändå är igång. För att göra Felix glad så gjorde jag mellanmålsmuffins med morötter, kanel och äpple och det verkar gå ner.

image

När jag åker till jobbet för att prata med min chef om kommande jobb då busar Felix och mormor.

Jag ska snart börja jobba igen fast på deltid och när jag pratade med min chef så fick jag höra att det händer många spännande saker och möjligheter dyker upp. Det ska bli kul att få se vad som händer framöver.

image

Tacopajer har jag meckat också, som Prillan skulle ha sagt. Den är perfekt att frysa in och ha som matlåda, om det någonsin skulle bli något över då.

image

Det här är ”vårt” hus, det som vi båda tycker om. Nästa vecka får vi besök av en arkitekt som ska hjälpa oss att rita bygglovsritningar som utgår från det här huset, med vissa justeringar. Det ser jag verkligen fram emot!

image

Igår hade vi besök av Therese och lilla Stella. Så fort Stella klev innanför dörren så sken Felix upp och började spexa. Han och Stella klättrade på väggarna och röjde runt innan båda somnade i vagnen efter ett par timmar.

image

image

image