image
Alltså den där Kenny! Ni kanske kommer ihåg i våras att Kenny fick för sig att gå och raka muppfrisyr (inget ont mot muppar eller så) på Felix. Eller som Kenny själv beskrev det så gjorde han samma frisyr på Felix som han gjort på sig själv.
Jag vet inte om jag berättat det här, men det är nästan fortfarande känsligt för mig. Kenny bestämde sig en dag för att klippa sig och utan att konslutera detta med någon så tar han med en bunke från köket som han sätter på huvudet och sen rakade han allting längs med kanten. Till saken hör att han var ganska långhårig då också.

Jag blev så arg så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Det såg på riktigt helt efterblivet ut (ingenting ont här heller, jag försöker bara få fram en poäng)! Det som var så jobbigt var att Kenny på riktigt tyckte det var snyggt medan jag kände att han gått så långt så att jag inte skulle kunna visa mig utanför dörren när han såg ut så där.
Han körde i alla fall en eller två dagar på jobbet med mössa (eller han hade det när han gick hemifrån i alla fall) och sen fick jag eller någon frissa (kommer inte ihåg) fixa till frisyren bäst det gick.

Med allt det här i bakfickan så försöker jag få fram att Kenny i onsdags, gick in i badrummet med Felix, när jag sov, och klippte honom IGEN! I samma svampform-anda. Nu blev det inte riktigt lika illa som förra gången, men hur ska jag få honom att förstå att han inte har några frisörgener?
Till saken hör också att Kenny råkat leka med Felix hår just precis dagen innan han skulle fotograferas. Den lilla detaljen hade Papput INTE tänkt på.

Jag och Felix tog en halvtimme i badrummet och löste det värsta i alla fall, så nu är han lagad.
image
Bilden ovanför här visar en lagad Felix. Han är för övrigt ganska dålig på selfies, han försöker alltid rymma.

image
I förrgår så fick jag något ryck och bestämde mig för att åka till IKEA och köpa några lådor till Felix och en ny handduk, eftersom någon snodde Kennys på kräftskivan vi var på i höstas. redan på vägen dit så kände jag att jag gjorde något dumt. Felix verkade rastlös och regnet hängde i luften.
Jag fick gjort det jag skulle göra i alla fall men känner att jag inte är helt klar där men nästa gång tar jag med mig någon som kan roa Felix medan jag funderar på om jag ska köpa en röd eller blå, eller kanske en rosa eller beige av något.

Felix fick leka en stund på barnavdelningen i alla fall och nu börjar jag undra om det kanske är dags för att han ska få ett eget bord och en stol.
image
Så här fin är Felix i sin fina overall som han fick av min kusin. Ibland kan man tro att han förstår hur snygg han är när han poserar.
Det fina skynket bakom Felix har Kennys pappas fru Maria gjort, så nu har Felix ett gömställe.
Det blev succé direkt.

Han fick det för en vecka sedan när vi firade Kenny här hemma med halva hans släkt. Det var kanonmysigt att få ut nästan alla till vårt lilla hus och grilla och äta sötsaker. Felix älskar uppenbarligen att stå i centrum för han showade under hela tiden dom var här.
image

image
Apropå mitt förra inlägg där jag skrev om min sladdfadäs på gräsmattan så lägger jag upp en bild på hur det såg ut efter att Kenny parkerat med tungbärgaren på vår infart. Man kan säga att han också hade vissa problem.
image
Idag hade jag en jobbdag, hemma. Jag har ju varit inne och arbetat ett par dagar hit och dit och eftersom dom gärna ser att jag jobbar mer om jag vill så har jag fått med mig skärm, docka, tangentbord och sånt hem så att jag kan koppla upp mig när jag har tid och lust.
Så Kenny tog idag Skrutten och åkte på uppdrag medan jag satt hemma och jobbade med elden som brann i spisen och faktiskt en kopp kaffe?!
Efter lunch så drog jag på mig träningskläder och tog min milrunda. Det var kallt idag och det blåste ordentligt!

Oavsett så var det himla skönt att ha det gjort sen och efter en dusch så fortsatte jag jobba. Det är lyxigt när man kan bestämma själv!