Så här ynklig har Skrutten varit sedan i fredags! Han har snorat i ett par dagar innan men inte varit bekymrad över det (eller att han snorat ner oss heller för den delen) men i fredags så kom febern.
(Intressant fakta: snorat finns inte med bland orden på min IPad men däremot snorta).
image
Så från att vara vanligt gnällig och efterhängsen så blev han nu som ett klistermärke. Babybjörnen har han tyckt är okej under sin ”uppväxt” men nu senaste månaden så vill han sitta där väldigt ofta och med feber…ja då vill han aldrig lämna den, så det har varit lite ”tillbaka till graviditeten” då han låg i magen. Nu ligger han utanpå magen istället.
Man kan påstå att min kropp känns ganska stel när jag går upp på mornarna.
image
I natt så hade Felix sin febertopp (hoppas jag verkligen) med feber på över 40 grader. Han sov väldigt oroligt och var extremt hängig under dagen men framåt kvällen så började han få tillbaka lite energi och leenden igen så nu hoppas jag att han blir frisk.
image
När Felix inte är sjuk så är han väldigt nyfiken på allt och vill känna, titta och äter på det mesta.
Han är väldigt observant på vad vi äter och dricker och vill smaka på allt.
I veckan som var så började han en morgon med att räcka ut tungan och sedan dess så har den varit ute många gånger, det se otroligt gulligt ut!
image

image

image

image
Eftersom vi knappt har något att fixa med i huset så skaffar vi oss lite nytt att pyssla med. Vi har vetat att det läckt vatten i bastuhuset från kopplingen till tvättmaskinen och har därför haft vattnet avstängt där.
Nu i veckan beslöt sig Kenny för att byta kopplingen och efter att han gjort det så kopplade han in vattnet igen och tog en titt på vattenmätaren innan han gick till jobbet.
När han kom hem igen så hade det försvunnit tio kubik genom mätaren och vi hade uppenbarligen ett problem!
image
Så i fredags efter jobbet åkte Kenny och hyrde en liten grävmaskin för att gräva ner en ny kabel mellan bastuhuset och bostadshuset och på lördag morgon så såg trädgården inte ut som den gjort förut, men vatten hade vi i bastuhuset i alla fall, utan läckage på vägen dit.
Dessutom så fungerar bastun mycket bra också, trots att ingen av oss egentligen gillar bastun så har vi nu bastat två gånger och njutit av att sitta i VÅR bastu och bara slappna av.
image

image

image