image
Vi har små söta lamm en liten bit från nygamla huset. Dom är faktiskt fruktansvärt söta och små. När vi i fredags åkte förbi hagen så stannade Kenny bilen och tog ut Felix för att han skulle få se dom, men han kunde inte ha brytt sig mindre.
Ett litet lamm hade rymt och stod utanför hagen och jag tänkte förstås att vi måste fånga den och lyfta över stängslet men innan jag hann längre i tanken så stack han in huvudet i stängslet och hoppade igenom en ”ögla”.
image
image
image
Jenny, Camilla och Betsy har varit hos Prillan dagligen den senaste tiden fram till att hon gick bort och i fredags så tyckte dom att det var läge att träffas för att slappna av och krama om varandra tillsammans med Prillans döttrar och deras pappas familj och även jag och Kenny fick komma.
Det var väldigt trevligt och avslappnat och Felix skötte sig också, på grund av det så kom vi inte hem förrän klockan var ett på natten.
image
image

Både i lördags och söndags så försökte vi fixa lite i nygamla huset. Vi koncentrerar oss på sovrummet just nu för att få ett rum klart i taget. Men det är inte ”bara” att slänga på lite färg, det tar tid och det är småsaker som tar tid som ska ordnas innan målningen. Nu har vi dock bara en strykning kvar på väggarna och sen är det bara fönster, dörrkarm och matta på golvet kvar.
Vi har bestämt oss för att försöka göra oss av med all skvättfärg som finns i mitt förråd eftersom vi inte vill lägga ner så mycket pengar på ett hus som ska rivas och nu börjar färgen faktiskt sina. Färgglatt lär det inte bli i alla fall då ”färgerna” går i vitt och diverse kaffetoner.

Kattis fick det otacksamma jobbet att ta hand om en sur Skrutt som inte är helt pigg från sin förkylning än.
Nu är dessutom jag heltäppt i näsan men jag hoppas, hoppas att det inte blir mycket värre än så och att Skrutt inte får en omgång förkylning till.

image
image
image