image
Vad gör man när man oväntat får lite egentid?
Efter middagen igår så tog Kenny Felix och åkte på utflykt till sin bror för att ge mig lite tid för mig själv.

Så vad gör man när man plötsligt får tid över? Ja, lite städning och sortering av tvätt blev det för det MÅSTE ju liksom göras. Handlade mat gjorde jag också, på nätet för andra gången i mitt liv, så den kommer hem idag. Nästan rakt in i skafferiet. Jag passade på att köpa såna där stora otympliga saker som hushållspapper och toapapper när grejerna ändå kommer till dörren.

Jag hann till och med att duscha och tvätta håret i lugn och ro. Fast min hårfärg försvinner mer och mer ner i avloppet för varje hårtvätt jag gör. Mitt hår gillar helt enkelt inte färgen, jag måste fundera lite på vad jag ska göra med den.

När Kenny kom hem så hade han med sig fina krämer till mig som han köpt av Tindra. Vilken lyx! Han tog både barnet OCH kom hem med presenter, vilken måndag!
image
Enda nackdelen med Kennys utflykt är att det tar nästan en timme att åka till hans bror och uppenbarligen då en timme hem, och vad gör Felix under tiden? Sover så klart!
Det går sådär att försöka lägga en bebis som fått två timmars extra sömn! Dessutom så kom han på ett nytt trick igår i sängen, han skulle öva på krypning, just där och då. Det gick inte att få honom att ligga på rygg utan han välte över till mage hela tiden och låg och ålade.
Två timmar senare så sov han.
image
I morse så la han sig på mage i samma ögonblick som han vaknade. Jag tror inte ens han förstod själv vad som hände för han tittade på mig som om han tänkte ”vad hände? Varför gjorde du sådär?”.
Betyder det här att vi måste göra om vår säng till en enda stor spjälsäng nu?!
image
image