Ja han kanske ser glad ut men ibland är han en riktig gnällspik, eller så är det jag som verkligen inte förstår vad han vill och idag har han verkligen (inte) velat någonting.
image
Ett tilltugg när man sover ute i friska luften är inte fy skam, det spelar ingen roll om det bara råkar vara en tygbanan (eller en måne kanske).
image
Jag fick dock lite assistans med genomgången av hans kläder. Då och då går jag igenom hans garderob så att han inte hinner växa förbi något plagg. Nu är storlek 56 helt utrensat, storlek 62 är på utgång och 74 är upplagt i lådan som ”kommer att användas inom snar framtid”.
image
Spegel spegel på väggen där….han tycker att han är skitsnygg när han ser sig själv i spegeln och ja….det är han ju!
Oj vad han gillar sin gåstol. Nu försvinner han ibland av sig själv ut i hallen eller köket för att se om han kan hitta något spännande. Min röda höga vas på tv-bänken ligger nu väldigt högt på priolistan.
image