image

Ja så kom helgen igen! Jag tyckte tiden gick väldigt fort innan Felix kom men nu snabbspolas dagarna förbi och jag tycker att det är helg hela tiden, vilket det visserligen är mer eller mindre för mig.
Felix är idag sex månader gammal och det känns som en evighet sedan han var ett litet knyte.

På bilden så har han precis fått prova morotspure för första gången och det tyckte han var helt okej. När han inte tycker mat är okej så ryser han i hela kroppen, hulkar och vänder bort huvudet när skeden kommer men det mesta går ner om man blandar det med katrinplommon.

Apropå morotsfärg så bleknade min kopparfärg i håret väldigt snabbt, så pass snabbt att jag till och med tyckte att jag ville reklamera den.
Så i söndags var jag tillbaka på salongen för en ny färgning och för att se till att den kommer att sitta längre så la hon i väldigt mycket rött.
Det känns lite roligt att prova såna här spektakulära färger nu när jag inte behöver träffa massor av folk i arbetet, jag kan se ut hur som helst för ögonblicket!

image