Alltså han är så stolt i sin gåstol! När man sätter honom där så blir han så glad (vilket gör att jag snällt får stå ut med samma trudilutter om och om och om igen, han har i princip armbågen på den knappen).

image

image

image
Idag mår jag faktiskt bättre, näsan har inte runnit som igår utan jag har kunnat välja själv när jag ska snyta mig.
Eftersom det var ett så fantastiskt väder idag och jag kände mig lite bättre så gick jag en lugn promenad på sex kilometer. I vanliga fall så somnar Felix ganska omgående när jag är ute och går med honom men så fungerar det inte riktigt längre. Han somnade ganska snabbt men han vaknade efter bara en halvtimme igen.
Till att börja med så sitter han och tittar på omgivningen utan att göra något väsen av sig, sedan börjar han lite smått med olika ljud och när han sen till slut tröttnat så surskriker han.
Snart kanske jag får börja att ta dubbla promenader, en kort med honom och en lång på egen hand när Kenny kommit hem från jobbet. Eller ännu värre, börja jogga!

image

image
När Kenny skrev på papperna för sin lägenhet så firade vi med pizza och det tog Kenny tydligen som någon slags rutin för idag, när han nu har fått miljonerna och lägenheten är ett minne blott, så gick han och köpte de största pizzorna han kunde hitta. När jag ätit klart av min pizza så fick jag sju matlådor!
Så, för tillfället och i ett väldigt kort ögonblick, så är jag sambo med en miljonär!
image