Jag förstår nu varför man brukar prata om att det blir mycket kiss- och bajssnack när man är förälder. Skrutten gick förra helgen från att ha levererat 7-8 bajsblöjor per dag till en per dygn för att sedan upphöra helt. Alltså så blir man ganska fokuserad på vad som finns i blöjan när den ska bytas.
I måndags så hade det gått en hel vecka sedan han leverat något tyngre i blöjan.

På morgonen i måndags så packade vi in oss i bilen tillsammans med Ida, som väldigt gärna ville besöka korvfabriken i Mora, och åkte uppåt. Skrutten var fantastiskt snäll och sov ända till Mc Donalds i Mora där både han och vi fyllde på magen med mer eller mindre nyttig mat.

När vi besökt korvfabriken så åkte vi hem till Kennys mamma och tittade på hennes väldigt fina hus och där, i famnen på farmor, så kom det – hela veckans tarminnehåll. Skrutten höll på i flera minuter innan han var klar, men oj vad han måste ha varit nöjd.
Jag vet inte om det var ansträngningen av tarmtömningen eller om han bara var trött, men han sov hela vägen hem igen. Nöjd!