wpid-IMG_20131027_105641.jpg
wpid-PhotoGrid_1382868344132.jpg
Igår var det min dag!
Kenny vallade runt mig i massor av butiker, utan att gnälla eller sucka. Att jag sen inte kan shoppa när han är med är en helt annan sak, jag blir stressad eftersom jag vet att han inte gillar att shoppa även fast han inte säger något. Men nu vet jag vad som finns i alla fall.

Jag försökte att få honom att se hur mycket fina barnkläder det finns, men mina ”åååhhhh titta” fungerade inte på honom. Jag är superförtjust i Kappahls kläder i märket Newbie och Lasse Åbergs kollektion av barnkläder men jag kan väl med viss möda se logiken i det Kenny säger, dvs att vi inte gått tomma på kläder än.

Efter att vi avslutat shoppingen med en god sushilunch så åkte vi förbi Kennys pappa med familj för ett kort besök innan vi avslutade dagen i Sollentuna centrum där vi testade yogurtglassen på Chill bland alla andra tonåringar. (The big deal med Chill är att man får ta glassen själv och sen välja hur mycket och många toppings som helst av 20 olika varianter.)

Det krävs inte mycket för att göra mig glad och nöjd (om ni inte frågar Kenny förstås)!