image


Nu har vi kommit igång ordentligt med promenaderna (och hade jag vetat att det skulle stått att jag promenerat 4.53 timmar den här veckan så hade jag självklart gått sju minuter till för att nå fem timmar).

Förutom min motion så händer det saker med lilla Skrutt också. Han är vaken mer och under den vakna tiden så är han mer närvarande. Han tittar på oss och följer även med med blicken när vi rör oss.
Hans humör håller också på att bli lite bättre. Han har för vana att vakna skrikandes varje gång för att sedan inse att världen inte suger. Nu vaknar han ofta med hopp om livet och blir inte arg lika mycket.

Nätterna har ju varit väldigt skonsamma hittills (peppar, peppar..) och när jag härom morgonen vaknade och tittade på klockan så tog det en stund att inse att han låtit mig sova hela natten. Han låg på exakt samma ställe som han somnat på sju timmar tidigare, på en kudde bredvid mig med min mage som hans huvudkudde.
Med tanke på att han vanligtvis bara vaknar en gång på natten, vid tre, så var det ovanligt generöst att bjuda på en helnatt!

Med all den extratid jag fått (säkert en timme eller två) så har jag nu hunnit ta tag i både Försäkringskassan, räkningar, e-legitimation och min lön som blivit fel. Fantastiskt!

wpid-IMAG7180.jpg