Såg ni Britt Ekland i Hollywoodfruarna på kanal 5 i förra veckan? Hon hade köpt en Bugaboovagn till sin svärdotter som hon tog med till babyshowern och kamerateamet filmade ivrigt hennes idoga försök till att fälla upp vagnen när hon plockade ut den ur bilen. Hon slet och drog i alla spakar och med eller utan hjälp från kamerateamet (?!) så fick hon till slut upp den.

Jag kände mig precis som Britt, fast mycket mindre glamorös, igår när jag försökte mig på samma sak. Uppenbarligen så har Kenny varit med varje gång barnvagnen har behövt fällas upp och bevisligen så behöver man öva på tekniken innan man får till det.

Jag stod utanför Elgiganten i Bromma och gjorde minst fyra försök att få upp vagnen innan jag morrandes stoppade in den i bakluckan igen och bar skrutten i babyskyddet istället. (För er som inte vet vad ett babyskydd är så är det alltså en bilbarnstol, som man döpt om till babyskydd av någon anledning).
Det var tur att jag bara planerat för ett kort stopp i butiken!

Igår kväll så gav Kenny mig en kort kurs i barnvagnsmontering så nu har jag i alla fall kontroll och kan åka vart jag vill utan att behöva hjälp!