Häromdagen så badade vi skrutten för första gången och självklart så hade jag googlat innan på hur man skulle gå tillväga. Min plan var att sätta honom i badbaljan men Kenny ville hellre bada med honom och hade inget emot att bada i ”bara” 37 grader (burr) om han fick göra det med lilla skrutt.

Har jag förresten berättat att jag la skrutten i sin spjälsäng för första gången för några kvällar sedan? Jag tänkte att vi skulle prova att låta honom sova i den men jag hann inte mer än borsta tänderna innan Kenny hade lagt tillbaka honom i vår säng igen – och så påstår han att jag curlar lillen. =)

I alla fall så hade jag googlat och det stod någonstans att man kunde förvänta sig skrik och tårar de första gångerna bebisen badar. Skrutten såg dock mycket nöjd och förundrad ut när han sänktes ner i vattnet. Han gillade det verkligen och blev bara sur när huvudet kom under vattnet och när Kenny lyfte upp han ovanför ytan. Efteråt blev han sådär mjuk och bebisdoftande mysig igen.